Guma de mestecat – soluție bună de slăbit

0
46
https://destepti.ro/wp-content/uploads/2012/07/Guma-de-mestecat.jpg?fbclid=IwAR225Alx8pQ1vCvUfH4y67Y_LnJN5SIWnR4xT2OJMKKROyx6MBRrI2gfXeI

Te-ai întrebat de multe ori dacă guma de mestecat are beneficii sau nu?!! Conform Viva.ro, guma de mestecat are multe beneficii pentru sănătate, inclusiv datul kilogramelor jos.

 Guma este o substanță moale, cu o textură ca de cauciuc, concepută pentru a fi mestecată și nu înghițită. Rețetele de gumă de mestecat pot varia de la producător la producător, însă mai toate au ca ingrediente de bază materia primă (cauciuc sintetic sau natural), umpluturi, aditivi alimentari, îndulcitori, arome. Guma de mestecat te poate scuti de o respirație urât mirositoare sau poți fi mai puțin stresat. Consumul de gumă poate avea, de fapt, mai multe beneficii pentru sănătate, care includ: îmbunătățirea memoriei, arderea caloriilor, protejarea dinților, combaterea somnolenței și a depresiei, reduce starea de greață etc.

Studiile au descoperit că guma de mestecat, în timpul îndeplinirii sarcinilor de lucru, poate îmbunătăți diferite funcții ale creierului, inclusiv vigilența, memoria, înțelegerea și luarea deciziilor. În urma unui studiu, cercetătorii au constatat că studenții care au mestecat gumă pe o perioadă de 7 sau 19 zile au avut scoruri reduse pentru depresie, anxietate și stres în comparație cu cei care nu au făcut-o. Cei care au mestecat gumă au obținut și un succes academic mai mare.

Unele cercetări sugerează, de asemenea, că guma de mestecat îți poate reduce apetitul. Ceea ce te-ar putea împiedica să mănânci în exces. Un mic studiu a constatat că guma de mestecat între mese a scăzut senzația de foame. Și a redus consumul de gustări bogate în carbohidrați după-amiaza. Rezultatele unui alt studiu mic sugerează că guma de mestecat în timpul mersului ar putea ajuta la arderea mai multor calorii. Cu toate acestea, sunt necesare mai multe cercetări pentru a determina dacă guma de mestecat duce la o diferență de greutate pe termen lung.

Sursă: Viva.ro

 

Articolul precedentTop 10 alimente de evitat în sarcină
Articolul următorCum s-a desfășurat la Soroca activitatea educațională „Ziua Internațională a Astronomiei” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.