GRAV: Încă 9 cazuri noi de coronavirus la Soroca

0
3820

Astăzi, după procesarea a 280 de probe pentru depistarea COVID-19,  55 dintre acestea s-au confirmat. O bună parte dintre cazurile noi sunt din raionul Soroca. Informația a fost comunicată de Ministra Sănătății, Municii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19

Potrivit sursei, dintre cele 55 cazuri noi de COVID-19 depistate astăzi, 7 sunt de import. Alte  48 de cazuri sunt cu transmitere locală: Chișinău -11, Ștefan Vodă – 10, Soroca – 9, reginea transnistreană – 7, Cahul – 5, Ialoveni – 2, Briceni, Orhei, Sângerei și Taraclia câte un caz.

Astfel, la Soroca numărul total de bolnavi cu COVID-19 a ajuns la 37.

În același timp, astăzi au fost externați după tratament alți 4 pacienți, astfel, 22 persoane în total au fost tratate de COVID-19 în Republica Moldova.

Totodată, autoritățile au anunțat că Republica Moldova primește două loturi de teste: unul de 5760 de teste și altul de 2400 de teste, procurate din Sursele Fondului Global.

Numărul total de persoane confirmate cu COVID-19 în Republica Moldova este de 353.

Articolul precedentStare de urgență. Ce se întâmplă cu ziarele?
Articolul următorСea mai tânără soroceancă depistată cu Coronavirus este o femeie cu vârsta de până la 29 de ani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.