Granturi pentru soroceni, în valoare de până la 300 000 de lei

0
96

Astăzi în incinta Centrului “DACIA” are loc o sesiune de informare și consultare, în cadrul proiectului “Inițiativă Comună pentru Oportunități Egale”, unde sunt prezenți reprezentanți din diverse domenii de activitate din raionul Soroca, precum ai societății civile, educației, tineret, mediu și altele.

„Avem scopul de a mobiliza organizațiile nonguvernamentale, prin oferirea de suport metodologic și financiar de a mobiliza beneficiarii lor în luarea deciziilor. Curând vom lansa un program de granturi pentru ONG din Soroca”, transmite Alexei Buzu, director executiv al Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare. În cadrul programului vor fi oferite granturi în valoare de până la 300 000 de lei.

La începutul sesiunii au fost prezentate programul, obiectivele, condițiile de participare, dar și alte informații privind elaborarea unei agende de advocacy. “Urmează să identificăm care sunt sectoarele de interes pentru ONG-urile prezente la întâlnire, care ar dori să dezvolte proiecte în aceste domenii”, a mai menționat Alexei Buzu.

Pe parcurs, participanții au venit cu idei privind proiectele pe care le-ar putea implementa în cadrul programului, ce cuprinde trei raioane, printre care și Soroca.

Atelierul este organizat în cadrul proiectului “Inițiativă Comună pentru Oportunități Egale”, implementat de Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și cooperare (SDC), prin intermediul Biroului de Cooperare al Elveției în Republica Moldova și Guvernul Suediei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.