Gheorghe Găină la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO

0
127

În această săptămână la emisiunea “Interviu cu soroceni”, realizată de “Observatorul de Nord”, discutăm cu agricultorul din satul Volovița, Gheorghe Găină. Invitatul nostru ne-a povestit cum au scăpat ca prin minune de deportare și a aflat peste zeci de ani despre aceasta, de ce a fost chemat la Ivan Bodiul, prim-secretar al Comitetului Central al Partidului Comunist din RSS Moldovenească, cine sunt cei trei Gheorghe Găină din familie, de ce a ales agricultura, unde și-a cunoscut soția și cine îi sunt cei trei feciori, cine a fost cel mai rău și cel mai bun ministru al agriculturii, cine a pus pe brânci agricultura autohtonă și multe alte lucruri interesante.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

Articolul precedentPicii de la Grădinița nr.13 au aflat că laptele nu curge de la robinet, iar cașcavalul nu crește în copac / VIDEO / FOTO
Articolul următorMaria Pînzari: „Am încercat să demonstrăm bunăvoința noastră și ospitalitatea instituției”
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.