Gestul superb al lui Cristiano Ronaldo pentru bolnavii de coronavirus

0
75
Foto:improvedfootball.com

Aflat în carantină în Madeira, Portugalia, Cristiano Ronaldo a decis să le ofere o mâna de ajutor autorităților în lupta cu COVID-19 și a hotărât să transforme lanțul său de hoteluri din Portugalia în spitale pentru cei care s-au infectat cu acest virus.

Mai mult, internaționalul portughez a decis ca tratamentele pentru bolnavii de COVID-19 să fie gratuite, toate acestea deoarece va suporta absolut toate cheltuielile, inclusiv salariile medicilor și a asistentelor medicale.

  Mesajul lui Cristiano Ronaldo: „Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci de fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume. Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie.

Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese. Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”. 

SURSA: ProSport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.