Gata cu ninsorile. Puneți săniile în cui.

0
147

    După ce în raioanele de centru și sud iarna a făcut ravagii, iar pe la noi s-a limitat la o simplă imitare a celui mai așteptat anotimp al copiilor temperatura aerului se va ridica simțitor. Pentru astăzi, bunăoară, se prognozează până la +3 grade Celsius. 

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla din sud-vest. Presiunea atmosferică va fi scăzută. În noaptea de vineri spre sâmbătă vor fi temperaturi negative. La nord se anunță între -3 și -6 grade. Potrivit meteorologilor, săptămâna viitoare vom avea ploi și temperaturile de până la +10 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru 29 ianuarie – 4 februarie

În noaptea de vineri spre sâmbătă vor fi temperaturi negative. La nord se anunță între -3 și -6 grade, în centru termometrele vor indica -2 și -5 grade, iar la sud se așteaptă între -1 și -4 grade Celsius. Sâmbătă, va fi mai cald cu două grade, iar în nordul țării va ninge.

Potrivit meteorologilor, săptămâna viitoare vom avea ploi și temperaturile de până la +10 grade Celsius.

 

Articolul precedentUn singur caz de infectare în raionul Soroca. În total pe republică, azi 683 de persoane infectate și 17 decese.
Articolul următorLeul moldovenesc continuă să se aprecieze
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.