(GALERIE FOTO) ,,Toamna de aur’’ la Visoca

0
881

Dacă pentru mulți toamna reprezintă un anotimp trist, elevii din I.P. Liceul Teoretic Visoca s-au bucurat din plin de bogăţiile şi culorile ei.

Frumuseţea toamnei a inspirit elevii să realizeze o frumoasă expoziție din materiale simple. Copiii au folosit fructe, legume, frunze pentru a crea atmosfera de afară în liceu. Acesta nu este primul an în care elevii realizează acest lucru, însă ei afirmă că expoziţia de anul acesta a fost mult mai reuşită.

Sărbătoarea a continuat cu o experienţă de nedescris. Pentru prima dată în liceul nostru a fost organizată o demonstraţie de modă cu genericul ,,Inspiraţie autumnală“. Astfel, elevii au dat frâu liber imaginaţiei şi creativităţii şi au confecţionat cele mai frumoase costume. Publicul a fost încântat de acest lucru, fapt pentru care i-au susţinut cu aplauze.

Ne-au bucurat cu prezenţa lor cele două ansambluri ale liceului: ,,Ansamblul vocal’’ şi ,,Ansamblul etnofolcloric’’.

Părinţii şi profesorii spun că această activitate este o formă mai ingenioasă pentru elevi. Am stat de vorbă cu participanţii şi i-am întrebat dacă a fost greu de confecţionat costumele şi dacă le-a plăcut să defileze. Aceştia la rândul lor ne-au spus că atâta timp cât faci un lucru din plăcere, acesta uşor se realizează şi au fost de accord să continuăm această tradiţie.

La final toţi participanţii au fost menţionaţi şi apreciaţi cu diplome. Ceilalţi au păşit cu o mare bucurie spre vacanţa de toamnă.

Nicoleta Mardici, eleva clasei a XI-a, LT Visoca


Articolul precedentPrimele lucrări de la cititori au intrat în concursul “Dă-i ziarului a doua viață!”
Articolul următorSorocenii „trântesc cu ușa” și bat liderul chiar la el acasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.