(Galerie foto) Omuleții mici cu inimi mari

0
231

Iarna poate fi o muză pentru mulți dintre noi, maturi și copii,  iar pe această premisă a mers Consiliul Elevilor din IP Gimnaziul Bulboci, organizând o expoziție-concurs  cu genericul Iarna în viziunea copiilor”, urmată de un act de caritate.

Elevii instituției au surprins cu lucrările prezentate, ce dau dovadă de o explozie de măiestrie, creativitate, ingeniozitate. Exponatele, de la brăduții confecționați în toate tehnicile posibile, până la diverse compoziții, ce demonstrează măiestria artizanatului: căsuțe, săniuțe, etc., păreau a fi rupte dintr-un basm.

După o evaluare de către Consiliul Elevilor din instituție, cele mai frumoase lucrări au fost menționate cu diplome de succes și daruri dulci.

Dar magia sfintelor Sărbători nu are margini. Acest concurs a fost urmat de un act de caritate, inițiat de Consiliul de părinți din instituție. De la mic la mare, elevii, profesorii, părinții într-un cuvânt, toți cei cu inimă mare, au donat bani, hăinuțe, încălțăminte, rechizite școlare, televizor, dulciuri, jucării și produse alimentare care au fost donate unei familii nevoiașe cu cinci copii din s. Chetrosu, raionul Drochia. Prin această activitate s-a demonstrat că  ″în omuleți mici bat inimi mari, îndemnându-i și pe ceilalți să facă lucruri frumoase.

Valeria Borziac, elevă în clasa a VIII-a la Gimnaziul Bulboci

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Promisiuni din est, dar colete din vest
Articolul următor(VIDEO) Un colind de Crăciun pentru cititorii noștri
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.