Funcționarii publici din raion, premiați de ziua lor profesională (GALERIE FOTO)

0
49

La 22 iunie a fost marcată Ziua funcționarului public. Cu această ocazie, mai mulți angajați ai administrației publice locale au fost premiați la finalul săptămânii trecute de către conducerea raionului.

Ghenadie Muntean, președintele raionului Soroca a menționat în discursul său: “printre noi sunt oameni cu experiență în domeniu, ale căror eforturi le apreciem. Urmează să fie implementate mai multe reforme în sistem, însă totul depinde de noi, cei care muncim zi de zi. Vă doresc în continuare înțelegere în familie, respect, sănătate și multe realizări”.

Vladimir Ceban, reprezentantul Oficiului teritorial Soroca al Cancelariei de Stat a declarat că: “în anul 2002 Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a declarat ziua de 23 iunie ca Ziua Naţiunilor Unite pentru Serviciul Public. În sectorul public la moment activează în jur de 40 000 de funcționari publici. Noi suntem reprezentanții statului, care implementăm politici în teritoriu și de atitudinea noastră în îndeplinirea obligațiunilor de serviciu depinde atitudinea cetățenilor față de sectorul dat”, a reiterat dumnealui, în felicitarea sa către toți cei prezenți.

Menționăm, că funcţionarii publici din Republica Moldova își sărbătoresc ziua profesională la 23 iunie, începând cu anul 2012.


Articolul precedentBugetul 2018 pentru drumuri: propuneri şi opinii
Articolul următorMETEO: Maxime până la +35 grade Celsius la nordul țării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.