(FOTO) Premii pentru învingătorii și participanții concursului „Logo-ul şi sloganul turistic al raionului Soroca”

0
96

Astăzi au fost înmânate premiile învingătorilor și participanților concursului „Logo-ul şi sloganul turistic al raionului Soroca”, organizat de Secţia Cultură şi Turism a Consiliului Raional Soroca, în parcul „Mihai Eminescu” din municipiu.

17 persoane au participat în concurs, unii candidați au depus dosare pentru ambele secțiuni: LOGO și SLOGAN. “Pentru noi a fost o sarcină destul de dificilă de a desemna câștigătorii, pentru că am avut 13 participanți cu un număr impresionant de lucrări la secţiunea  „Logo-ul turistic al Raionului Soroca” și 12 participanți cu un număr și mai mare de propuneri la secţiunea “Sloganul turistic al raionului Soroca”, a menționat vicepreședintele raionului, Vladimir Nicuța.

Astfel, la secţiunea „Logo-ul turistic al Raionului Soroca” au fost înaintate 33 lucrări în total, iar secţiunea “Sloganul turistic al raionului Soroca”– 81 propuneri de slogan.La Secţiunea „Logo”, Premiul I, în sumă de 1000 lei, i-a revenit lui Ursu Alexandru (punctaj – 8,1). Premiu de încurajare, în sumă de 500 lei, i-a fost acordat lui Zaporojan Alexandru (punctaj- 7,8), și alt premiu de încurajare, în sumă de 250 lei – Chiroşca Olga (punctaj – 7,6).

La secţiunea „Slogan”, Premiul I, în sumă de 1000 lei, i-a fost oferit lui Petre Popa (punctaj- 8,1). Au primit premii de încurajare de 500 lei Victoria Căldăruş ( 7,8 puncte) și în sumă de 250 lei – Caretnicov Irina ( 7,6 puncte).

Scopul concursului a fost de a identifica cea mai reuşită formulă de promovare a raionului prin elaborarea logo-ului şi sloganului turistic, care vor fi parte componentă a brand-ului turistic al raionului în activitatea de promovare pe plan naţional şi internaţional.

Menționăm că ieri, în cadrul unei conferințe de presă au fost făcute publice rezultatele concursului.

Mai multe detalii aflați aici: Raionul Soroca are logo şi slogan turistic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.