Fotbal. FC „STEAUA” (Racovăț) – deținătoarea Cupei de iarnă!

0
297

   Duminica trecută au avut loc meciurile din etapa finală a Cupei de iarnă a raionului Soroca. Vă reamintim că dreptul de a juca în etapa finală a fost câștigat de cele mai bune șase formații, participante la acest turneu – Rublenița, Bădiceni, Volovița, „Steaua” (Racovăț), „RulTehCom” (Șolcani) și echipa Inspectoratului raional de poliție.

În ultima zi de competiții au fost înregistrate următoarele rezultate: RUBLENIȚA-BĂDICENI: 2-5; VOLOVIȚA-RULTEHCOM: 1-2; RACOVĂȚ-INSPECTORATUL RAIONAL DE POLIȚIE: 12-1; RULTEHCOM-RUBLENIȚA: 2-2; INSPECTORATUL RAIONAL DE POLIȚIE-VOLOVIȚA: 2-1; BĂDICENI-RACOVĂȚ: 0-2.  Astfel, locul I și titlul de deținătoare a Cupei de iarnă a fost câștigat de elevii antrenorului Petru Ciobanu, FC Steaua. Locul secund a revenit formației din Bădiceni, iar pe locul III s-au situat fotbaliștii din Șolcani. Locurile IV, V și VI au revenit, în ordine, echipelor din Volovița, Rublenița și Comisariatul raional de poliție. Iată și componența echipei învingătoare: portar – Marin Spoială, jucători de câmp – Mihai Nartea (autorul celor două goluri din meciul final), Igor Nartea, Stas Nartea, Mihai Zaporojan, Mihai Ursu, Ion Borozan, Vasile Pașa, Victor Dragan, Denis Blanari.

La ceremonia de înmânare a Cupei au participat Radion Ghilas, președintele Asociației raionale de fotbal, și Veaceslav Rusnac, președintele raionului Soroca. (Dan AOLEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.