Fotbal. FC „STEAUA” (Racovăț) – deținătoarea Cupei de iarnă!

0
299

   Duminica trecută au avut loc meciurile din etapa finală a Cupei de iarnă a raionului Soroca. Vă reamintim că dreptul de a juca în etapa finală a fost câștigat de cele mai bune șase formații, participante la acest turneu – Rublenița, Bădiceni, Volovița, „Steaua” (Racovăț), „RulTehCom” (Șolcani) și echipa Inspectoratului raional de poliție.

În ultima zi de competiții au fost înregistrate următoarele rezultate: RUBLENIȚA-BĂDICENI: 2-5; VOLOVIȚA-RULTEHCOM: 1-2; RACOVĂȚ-INSPECTORATUL RAIONAL DE POLIȚIE: 12-1; RULTEHCOM-RUBLENIȚA: 2-2; INSPECTORATUL RAIONAL DE POLIȚIE-VOLOVIȚA: 2-1; BĂDICENI-RACOVĂȚ: 0-2.  Astfel, locul I și titlul de deținătoare a Cupei de iarnă a fost câștigat de elevii antrenorului Petru Ciobanu, FC Steaua. Locul secund a revenit formației din Bădiceni, iar pe locul III s-au situat fotbaliștii din Șolcani. Locurile IV, V și VI au revenit, în ordine, echipelor din Volovița, Rublenița și Comisariatul raional de poliție. Iată și componența echipei învingătoare: portar – Marin Spoială, jucători de câmp – Mihai Nartea (autorul celor două goluri din meciul final), Igor Nartea, Stas Nartea, Mihai Zaporojan, Mihai Ursu, Ion Borozan, Vasile Pașa, Victor Dragan, Denis Blanari.

La ceremonia de înmânare a Cupei au participat Radion Ghilas, președintele Asociației raionale de fotbal, și Veaceslav Rusnac, președintele raionului Soroca. (Dan AOLEI)


Articolul precedentECOUL OLIMPIADEI RAIONALE: „Succesul este intersecția dintre noroc și munca grea”
Articolul următorJoc de dame. Ada Odajiu și Maxim Repeșcu – premianți ai unor turneie republicane
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.