Filmul ”Puterea Probabilității” vine la DROCHIA / VIDEO

0
76

Cel mai fierbinte film moldovenesc „Puterea Probabilității” în regia lui Ivan Naniev va fi proiectat la Drochia pe 24 februarie, ora 18:00, prețul biletului – 100 lei.

Acțiunea are loc la Chișinău, unde, în mod surprinzător, încep a dispărea copii. Personajul principal Vlad, cu ajutorul unui prieten de al său agent secret, este hotărât să găsească copiii dispăruți cu orice preț. Dar în timpul investigației lor, ei descoperă un secret care ar putea provoca o lovitură de stat.

Printre actorii care au participat la realizarea acestui film se numără: Valery Moon, Bogdan Bîtlan, Andrei Luca, Valera Leovskii, Aurel Pîntea, Vlad Blanari, dar și jurnaliști cunoscuți precum Dorin Scobioală, Andrei Porubin, Traian Stoianov.

Biletele le puteți procura pe iticket


Articolul precedentDe ziua Națională a Lecturii elevii soroceni s-au întrecut în măiestrie / VIDEO
Articolul următorSorocenii au celebrat cartea și lectura / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.