Fermierii din raionul Soroca nu participă la protestul anunțat de Forța Fermierilor

0
366
Uniunea Europeană a devenit principala piaţă de desfacere pentru o serie de produse agricole din Moldova
Uniunea Europeană a devenit principala piaţă de desfacere pentru o serie de produse agricole din Moldova

  După cum a anunțat ulterior, Forța Fermierilor organizează astăzi, 20 septembrie, un protest economic de avertizare în teritoriu, la care vor participa agricultorii din 20 de raioane cu tehnică și utilaj agricole.

   Printre fermierii protestatari nu se regăsesc și fermierii din raionul Soroca. „În postura mea de vice-președinte al raionului Soroca, responsabil de sectorul agricol, nu dețin nici o informație, precum că cineva din fermierii raionul nostru va participa la această acțiune de protest”, ne-a relatat domnul Iurie Tănase, vice-președintele raionului Soroca.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentAșteaptă amenda pe poștă, dacă ești conducător auto din Soroca și ai avut încălcări în traficul din alte țări
Articolul următorReconstrucția Pieței Libertății din centrul municipiului Soroca: opinii și… opinii / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.