Femeile supraviețuitoare a violenței în bază de gen vor fi reabilitate economic

0
65
   Vicepreședintele raionului Soroca, Svetlana Paunescu și șefa adjunctă a Direcției Asistență Socială și Protecție a familiei, Aliona Pereteatco, au participat la Vizita de Studiu dedicată Proiectului „Suport pentru co-crearea programelor de abilitare economică a femeilor supraviețuitoare a violenței în bază de gen”, implementat de Asociația Obștească  ”Centrul de Drept a Femeilor” cu suportul UN Women Moldova în parteneriat cu Ministerul Muncii și Protecţiei Sociale al Republicii Moldova, cu susținerea și sprijinul financiar al Suediei (Embassy of Sweden in Chisinau), care s-a desfășurat în județul Iași, România.
ADV – Vizita de Studiu – Rep Moldova
  Scopul întâlnirilor a avut un schimb de experiență și bune practici cu reprezentanții Consiliului Județean Iași și organizațiile de profil neguvernamental, ce își desfășoară activitatea pe teritoriul județului Iași, în domeniul abilitării economice. Programul are scopul de a susține dezvoltarea a cinci programe de scară mică în raioanele Soroca, Hîncești, Telenești, Ștefan-Vodă și municipiul Bălți. Programele includ o abordare holistică, prin integrarea unui ciclu complet de sprijin pentru a asigura abilitarea economică a supraviețuitoarelor și integrarea lor pe piața muncii. (SURSA: Consiliul raional Soroca)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentRușii s-au răzgândit: nu mai reduc livrările de gaz Republicii Moldova, dar …
Articolul următorPerfectarea actelor românești la Bălți – ușor și legal cu JustConsult
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.