Fundația Est-Europeană, cu sprijinul Uniunii Europene, anunță 5 Concursuri de granturi pentru organizațiile societății civile de nivel local

0
48

Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Asociația Businessului European, HelpAge International, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Centrul pentru Inovație și Dezvoltare Socială anunță 5 concursuri de granturi în cadrul proiectului „Societatea civilă contribuie la dezvoltarea socială și economică a țării”. Proiectul este susținut financiar de Uniunea Europeană.

Concursurile de granturi vizează următoarele domenii:

  1. Crearea Centrelor de suport în afaceri.
  2. Susținerea activităților de Antreprenoriat Social.
  3. Crearea și dezvoltarea Parteneriatelor Locale pentru reducerea inegalităților și asigurarea. unei piețe a muncii incluzive la nivel local.
  4. Susținerea învățării pe tot parcursul vieții și a securității economice.
  5. Crearea Fondurilor de susținere a antreprenoriatului pentru tineri.

 Condițiile de participare la concursuri, Termenii de referință și alte detalii privind dosarul de aplicare pot fi accesate pe site-ul web al Fundației Est-Europene ( www.eef.md ) la categoria Anunțuri, subcategoria Oportunități de finanțare.

Propunerile de proiect pot fi transmise prin e-mail la adresa concurs@eef.md  sau prin poștă la adresa:  Fundația Est- Europeană, strada 31 August 1989″, nr. 98, etaj 3, MD-2004, Chișinău, Republica Moldova, sau depuse personal la aceeași adresă.

Data limită de depunere a propunerilor de proiecte este 30 aprilie 2018, ora 23:59.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.