FC Visoca mai pierde un meci, dar își păstreză locul în clasament

0
74

  Surpriza la care sperau amatorii fotbalului soroceni nu s-a mai produs – fotbaliștii de la Visoca au pierdut, 0 – 2, în meciul cu formația din Călărași, Codru Juniori. Cu toate acestea, echipa rămâne pe locul 10.

În celelalte meciuri ale etape au fost consemnate următoarele rezultate: FC Bogzești-FC Cruiz Plus: 0-3; FC Râșcani-FC Monoilești: 3-3; FC Sângerei-FC Olimpia: 2-2; CSM Ungheni-FC Pepeni: 3-0.

După cum v-am informat anterior, echipa FC Inter (Soroca)  nu a mai disputat meciul de acasă, cu FC Edineț și, conform Regumalentului ar trebuie să piardă, 0-3, la masa verde. Este adevărat că federația de specialitate încă nu a dat verdictul, dar nici în acest caz nu sunt posibile surprize. Ba mai mult, dacă sorocenii își mai permit „luxul” să nu respceste prevederile impuse de FRF, FC Inter riscă excluderea din campionat.

Pânî una-alta, însă, FC Inter rămâne pe locul VI.


Articolul precedentDacă mergi în Ucraina și nu vei purta masca de protecție, pregătește 170 – 255 grivne pentru amendă
Articolul următorNu suporta violența în tăcere! / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.