FC Visoca: 500 de lei amendă – acesta este costul celor patru cartonașe galbene

0
229

  Comisia de Disciplină a Federației Moldovenești de Fotbal a examinat abaterile disciplinare constatate și înregistrate conform rapoartelor de joc la meciurile campionatului R. Moldova la fotbal, Liga 1, Liga 2, Cupa Moldovei Moldtelecom, ediția 2023/24.

Printre echipele sancționate este și formația FC Visoca care, în meciul din Cupa Republicii Moldova Moldtelecom, în confruntarea cu FC Speranța din Drochia a „adunat” tocmai patru cartonașe galbene. Indisciplina i-a costat pe visoceni 500 de lei, amendă care trebuie achitată în 30 de zile calendaristice.

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Lampă la fereastră
Articolul următorMoment simbolic: salariul mediu în Republica Moldova este mai mare decât în Rusia: 681 de $ de față de 670 de $
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.