Expertul internațional Alexandr Karaev: „Municipiul Soroca are potențial și poate beneficia de susținere în cadrul Proiectului „Întreprinderi și comune puternice pentru Moldova”

0
70
    De la începutul implementării Componentei „Dezvoltarea Economică și Regională și Locală” din cadrul Proiectului „Întreprinderi și comune puternice pentru Moldova”, municipiul Soroca a primit donații de circa 20.000.000 de lei, care au fost materializați prin aprovizionarea instituțiilor de educație timpurie cu mobilier nou sau a unor instituții subordonate primăriei cu tehnică de uz casnic și alte lucruri necesare, dar și prin construcția unor terenuri de joacă.
   Recent a avut loc  cea de-a doua ședință a Grupului participativ pentru îmbunătățirea mediului de afaceri în municipiul Soroca, prezidată de primarul Lilia Pilipețchi și la care au participat Gligor Stojkov, managerul Componentei „Dezvoltarea Economică și Regională și Locală” din cadrul  Proiectului „Întreprinderi și comune puternice pentru Moldova”  și expertul internațional, Aleksandr Karaev. Cel din urmă a declarat că „…Municipiul Soroca are potențial și ar putea beneficia și în continuare de susținere în cadrul Proiectului „Întreprinderi și comune puternice pentru Moldova”. Conform Serviciului de presă al primăriei, Aleksandr Karaev s-a referit la analiza SWOT pentru municipiul Soroca. La fel,  Membrii grupului au vorbit despre punctele tari și slabe pe care le are municipiul Soroca în dezvoltarea sa.  Grupul participativ a venit cu diferite idei de proiecte, care ar putea îmbunătăți mediul de afaceri la nivel local, lucru pe care îl prevede  componenta trei a proiectului.
  Vă reamintim că, Proiectul „Întreprinderi și comune puternice pentru Moldova” (SBC) este finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, co-finanțat de Uniunea Europeană și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare. Proiectul este Implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Cancelaria de Stat a Republicii Moldova. (SURSA: Serviciul de presă al primăriei Soroca)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentAtenție!!! A dispărut un bărbat din satul Rudi, poliția și rudele roagă cetățenii să ajută la căutarea sa!
Articolul următorDin neatenție, un bărbat de 67 de ani a căzut de la etajul șase și a decedat
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.