Evoluția echipelor sorocene în campionatul RM: una – caldă, alta – rece …

0
75

După ce etapa trecută, echipele sorocene, FC Inter și FC Visoca s-au duelat într-un meci al orgoliilor, în care victoria a fost de parte „orășenilor”, în etapa a X echipele au continuat în aceeași notă.

  Altfel ambele meciuri cu participarea sorocenilor s-au terminat cu scoruri de hochei. FC Inter a surclasat, pe teren propriu, una din echipele codașe, FC Manoilești, cu scorul de 7-2, iar visocenii au fost învinși la Ungheni de formația gazdă, care a preluat șefia clasamentului, scor 5-0 pentru FCM. În celelalte meciuri s-au înregistrat rezultatele: FC CRUIZ PLUS-FC PEPENI: 3-0; FC EDINEȚ-FC OLIMPIA:4-1, FC SÂNGEREI-FC BOGZEȘTI: 1-0; FC RÂȘCANI-CODRU JUNIORI: 0-1.

   Etapa viitoare FC Visoca joacă acasă, cu FC Sângerei, iar FC Inter joacă în deplasare, cu FC Olimpia. (Dan AOLEI)

Articolul precedentÎncă 839 de persoane au fost confirmate cu Covid-19, inclusiv și în raionul Soroca. + 19 decese astăzi
Articolul următorAlo, iubita, după serviciu merg la o bere cu băieții …
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.