Emilian Crețu a anunțat astăzi că va candida pentru postul de primar al municipiului Soroca

0
1473

Așa cum se apropie alegerile locale din Republica Moldova, zvonurile circulă cu privire la candidații care își fac apariția pe scena politică. Unul dintre acești candidați este Emilian Crețu, care a anunțat astăzi, 1 aprilie 2023, că va candida pentru postul de primar al municipiului Soroca.

Printre promisiunile sale de campanie, Emilian a anunțat că va crea o linie de metrou de la Soroca până la Chișinău, cu oprire la Negureni, pentru a asigura o legătură rapidă și eficientă între cele două municipii. Deși mulți s-au arătat sceptici în privința acestei promisiuni, Emilian susține că este hotărât să facă tot ce este posibil pentru a aduce mai mult confort și eficiență în transportul public.

În plus, Emilian a mai anunțat și alte promisiuni electorale care speră să atragă votanții. Printre acestea se numără construirea unei piste de biciclete în jurul orașului, organizarea de festivaluri culturale, precum și îmbunătățirea serviciilor publice în general. Deocamdată nu cunoaștem de la ce partid va candida, la sigur nu de la PSRM, chiar dacă acest partid se pare că va pierde candidata de la alegerile trecute. Sursele noastre ne-au spus că nu va participa nici cu “Șor”, nici dacă va primi și câte 400 de lei pe zi plus abonament la metrou.

Cei care vor să se înscrie în echipa de susținere a lui Emilian Crețu, pentru primăria Soroca, sunt rugați să privească în calendar, după care să distribuie acest articol.

Nota redacției: Acest articol este strict pentru amuzament și nu trebuie luat în serios.


Articolul precedentCum au fost recunoscuți anii de război ai basarabenilor pentru stagiu de muncă şi pensie?
Articolul următorMeteo: prima zi de aprilie va fi ploioasă, dar cu temperaturi generoase, de până la +18 grade Celsius
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.