Ea avea doar 12 ani când a insistat să facă dragoste…

0
3199
sursa: www.bing.com, Imagine generată de IA
sursa: www.bing.com, Imagine generată de IA

La 8 februarie 2024 Judecătoria Soroca a pronunțat sentința într-un caz de raport sexual cu o fată de 12 ani. Situația este și mai gravă prin faptul că a avut loc la insistența minorei, care l-a convins pe băiat să aibă relații intime.

Ambii sunt din raionul Soroca, iar tânărul i-a cerut permisiune mamei fetei ca să se întâlnească cu ea, cu promisiunea că nu-i va face niciun rău. Ea însă a lua inițiativa, și după câteva zile de insistențe, băiatul a cedat. Minora a declarat instanței de judecată că în timp ce mama ei dormea în altă odaie, “l-a rugat pe băiat să întrețină cu ea relații sexuale, însă el a spus că se teme, deoarece i-a promis mamei că nu va avea nimic cu ea, până la împlinirea vârstei de 18 ani și pe el îl va mânca pușcăria din cauza ei, din motiv că este minoră. A insistat iarăși, dar băiatul s-a întors cu spatele la ea. L-a rugat să se întoarcă cu fața spre ea și să nu se teamă, căci nu va afla nimenea. Ea s-a dezbrăcat de pantaloni și apoi, la rugămintea ei, s-a dezbrăcat și prietenul.” Peste două luni situația s-a repetat, iarăși la insistența fetei. 

Ulterior despre acest caz a aflat și mama fetei, care a menționat că nu are pretenții la băiat, care se întâlnește în continuare cu fiica ei, și care i-a promis să se însoare când îi va permite vârsta. 

Ținând cont de atitudinea băiatului faţă de cele săvârșite, de circumstanțele cauzei, de faptul că acesta se căiește sincer, instanţa de judecată a ajuns la concluzia de a aplica în privința lui o pedeapsă sub formă de închisoare în limitele minime ale sancțiunilor prevăzute lege. Astfel i-a fost stabilită o pedeapsă de 3 ani închisoare, cu suspendarea condiţionată a pedepsei cu închisoarea pe un termen de probă de 3 ani.


Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Cui i-au încurcat?
Articolul următorFALS: La Chișinău sunt comercializați „biscuiți periculoși: lumea este otrăvită pe ascuns”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.