Dumitru ZGARDAN: „Solicitanții/beneficiarii de pensii, alocații și ajutor de deces sunt deserviți de CTAS Soroca, în perioada 11-15 mai”

0
300

După cum ne-a relatat șeful CTAS Soroca, Dumitru Zgardan,  în conformitate cu  Dispoziția nr.22 din 27 aprilie 2020 „Cu privire la organizarea deservirii cetățenilor de către Casele Teritoriale de Asistență Socială în perioada 29 aprilie-15 mai 2020, semnată de doamna Elena Țâbârnă, director general CTAS instituția pe care o conduce va deservi, în perioada 11-15 mai, solicitanții/beneficiarii de pensii, alocații și ajutor de deces.

Deservirea cetățenilor se va efectua în zilele stabilite, în intervalul de timp 8:00-14:00, fără pauză de prânz. După fiecare 2 ore de primire a cetățenilor se va efectua, timp de 10 minute, dezinfecția și aerisirea spațiilor de primire și a locurilor de muncă a angajaților. Specialiștii CTAS implicați în procesul de deservire a cetățenilor sunt asigurați cu măști de protecție a feței și cu mănuși.

Atenție!!! Solicitanții serviciilor noastre vor fi admiși în Oficiu doar cu condiția că poartă măști de protecție și mănuși, iar păstrarea distanței sociale este obligatorie, atât în interiorul, cât și în exteriorul CTAS…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.