Dublul omor de la Aeroport: Atacatorul a decedat pe patul de spital

0
125

 Cetățeanul din Tadjikistan, învinuit de dublul omor de la Aeroportul Internațional Chișinău a decedat la spital. Persoana bănuită de dublul omor de la Aeroportul Internațional Chișinău a decedat în jurul orei 22:30, scrie stiri.md

Amintim că pe 30 iunie, un atac armat a avut loc în incinta Aeroportului Internațional Chișinău. Nemulțumit că i-a fost refuzată intrarea pe teritoriul R. Moldova, un bărbat care venea din Turcia, cetățean al Tadjikistanului, a atacat polițistul de frontieră Serghei Muntean, i-a luat arma și l-a împușcat.

Ulterior atacatorul a mai împușcat o persoană, angajată în securitatea aeroportuară, Igor Ciofu. Ambele victime au decedat.

Oamenii legii au intervenit imediat la fața locului. Pasagerii au fost evacuați din aeroport, iar zborurile au fost amânate. La aproximativ o oră de la primele împușcături, atacatorul a fost capturat de angajații Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială Fulger. Pe acest caz Procuratura de la Chișinău a deschis un dosar penal.

Articolul precedentФЕЙК: Парламент принял закон для удержания налога с диаспоры за перечисление денег в Молдову
Articolul următorMeteo: și pentru astăzi meteorologii prognozează averse cu descărcări electrice
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.