Drumul aerian spre Moscova este deschis, dar … nu pentru toți

0
92

Conform IPN, începând cu data de 25 decembrie compania aeriană Aeroflot din Rusia lansează curse charter, în zilele de vineri și duminică, de pe Aeroportul Internațional Chișinău în Aeroportul Șeremetievo din Moscova.

 

Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova precizează că cetățenii ruși care sosesc acasă trebuie să completeze un chestionar la bordul aeronavei sau electronic. De asemenea, în termen de trei zile calendaristice de la data sosirii, urmează să efectueze testul la COVID-19 și să informeze despre rezultatele testării. Până la primirea rezultatelor, persoana este obligată să stea în izolare, conform domiciliului.

Pentru cetățenii străini, cu anumite excepții, intrarea în Rusia mai rămâne restricționată. Cei care au motive să intre în Federația Rusă, la trecerea frontierei de stat rusești, trebuie să prezinte rezultatul negativ al testului la COVID-19, efectuat nu mai devreme de trei zile.  Rezultatele trebuie prezentate în limba rusă sau în limba engleză.

Autoritatea Aeronautică Civilă îndeamnă toți pasagerii care intenționează să procure bilete spre Moscova, să consulte pagina Ministerului Afacerilor Externe, rubrica alerte de călătorie și pagina Ambasadei Federației Ruse la Chișinău. (SURSA: IPN)


Articolul precedentAmenzi de până la 7500 lei pentru acei care ridică vocea și mâna la lucrătorii medicali
Articolul următorȘi strada Munteniei a fost iluminată pe timp de noapte / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.