Drochienii s-au adunat de Ziua Internațională a Familiei

0
452

Ziua Internaţională a Familiei a fost sărbătorită și la Drochia. Drochienii au avut parte de un concert cu această ocazie. Au fost organizate și diverse activități pentru copii și adulți.

Atmosfera a fost animată de jocuri interactive și activități sportive, oferind astfel o gamă variată de opțiuni pentru toate vârstele. Participanții s-au bucurat de momente de distracție și de competiții amicale, contribuind la crearea unei atmosfere de apropiere și unitate în comunitate. Primarul orașului Drochia, Nina Cereteu, a premiat câteva cupluri cu flori și diplome, recunoscând astfel importanța lor în cadrul comunității.

Familia este spaţiul şi timpul care oferă calităţile, puterea şi liniştea atît de necesară pentru a avea o societate dezvoltată. Fiecare familie e deosebită în felul său, cu propriile bucurii şi dileme, aspiraţii şi cu o formulă aparte a fericirii. Familia este primul cerc de motivaţie pentru fiecare, cea mai mare sursă de fericire. Nici o dragoste nu este atît de profundă, nici o bucurie nu este atît de deplină ca aceea care poate exista în sînul familiei”, a menționat Nina Cereteu, primarul orașului Drochia.

Ziua Internațională a Familiei este un prilej important de a celebra valorile familiei și de a evidenția importanța relațiilor familiale în societate. Evenimentul de la Drochia a oferit comunității locale oportunitatea de a se reuni și de a-și arăta dragostea și sprijinul reciproc.

sursa foto: Primăria Drochia

Articolul precedentInga Mutruc-Plop: “Îmi pasă de viitorul Moldovei și vreau ca aceasta să facă parte din Uniunea Europeană!”
Articolul următorÎntâlnire emoționantă în amintirea scriitorului Ioan Mânăscurtă la Biblioteca Basarabia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.