Dragobete cu “surprize” la Colegiul de Arte “Nicolae Botgros” din Soroca / VIDEO

0
699

La începutul săptămânii la Colegiul de Arte “Nicolae Botgros” din Soroca a fost sărbătorit Dragobetele, zeul iubirii în tradiția românească. După cum se cade unei instituții educaționale cu profil de arte, concursul a fost transformat într-un spectacol pe cinste, realizat de Consiliul Elevilor cu susținerea pedagogilor, fiind ghidați de profesoara Constanța Stîrcu.

La evenimentul prezentat de Elsevara-Daniela Platica și Dumitru Focșa, au participat patru perechi: Lina Frasin și Cătălin Znagovan, Alexandrina Molodoi și Andrei Ardașan, Ina Dodița și Igor Șevciuc, Dorin Arion și Silvia Țăranu. Aceștia au trecut prin mai multe probe artistice, care le-a pus la încercare talentul și ingeniozitatea. Cei prezenți au fost salutați de Lilia Pilipețchi, primarul municipiului Soroca și Emilian Guțu, Directorul Colegiul de Arte “Nicolae Botgros”. Cu toate că la acest concurs au participat trei cupluri reale, și unul creat doar pe scenă, ironia sorții a făcut ca membrii juriului să aleagă anume acel cuplu câștigător.


Articolul precedentIndemn către oamenii de bună credință: Să o ajutăm pe Andreea Ursu din Racovăț
Articolul următorGara Auto Soroca a fost astăzi semi-pustie / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.