Două rachete au fost doborâte în regiunea ucraineană din vecinătatea raionului Soroca

0
4307

La, 3 mai, sistemele ucrainene de apărare antirachetă au doborât rachetele de croazieră rusești trase în regiunea Vinița. Despre aceasta a raportat Consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Anton Gerashchenko. Potrivit acestuia, două rachete de croazieră zburau spre Vinița. Din fericire, nu au ajuns.

Totodată Șeful Administrației Militare Regionale Vinița, Serhiy Borzov, a comentat situația actuală de securitate din regiune. „Ucraina este sub foc de rachete. Două din exploziile pe care le-au auzit locuitorii din Vinița au fost de la apărarea noastră antiaeriană. Se caută epava rachetelor doborâte. Recomand să nu comentați informațiile neconfirmate de pe rețelele de socializare – așteptați-o pe cea oficială”, se arată în comunicat.

Adaptare după www.pravda.vn.ua

Articolul precedentMaxim Repeșcu din Soroca – cuceritorul damelor
Articolul următorDupă 9 mai: mobilizare generală în Rusia sau încheierea „operațiunii militare speciale din Ucraina”?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.