Două medalii de aur și o medalie de bronz au câștigat luptătorii soroceni la un turneu republican

0
117

În orașul Căușeni a avut loc un turneu republican la lupte greco-romane, dedicat Zilei Internaționale a Copiilor. La competiție a participat și o echipă a Școlii Sportive din Soroca, alcătuită din șapte luptători.

Trei din tinerii luptători soroceni au revenit acasă cu medalii. Este vorba despre Chiril Radița (categoria de greutate 24 kg) și Matei Tâmco (48 kg), care au urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere și Andrei Sochircă, care a oculpat locul III, în categoria de 31 kg. Să mai mneționăm că, în categoria 48 kg. învingător a devenit Tudor Ioniță, care este discipol al școlii sorocene (Antrenor Serghei Marchitan), dar actualmente reprezintă LIMPS.

Directorul Școlii sportive din Soroca, Serghei Tâmco, mulțumește părinților și fostului său discipol, Gheorghe Radița, pentru sprijinul acordat pentru participarea la competiție. (SURSA FOTO: Serghei Tâmco)

 

Articolul precedentVestitului conducător agricol, Simion Gogu, i-a fost înveșnicit numele pe frontispiciul Școlii muzicale din satul Vărăncău
Articolul următor  După sârguință și răsplată – 10 elevi au luat nota 10 la examenul de bacalaureat, din oficiu
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.