Donează o carte pentru bibliotecă!

0
66

Campania “Donează o carte pentru bibliotecă” inaugurată de Secţia cultură şi turism Soroca în parteneriat cu ziarul “Observatorul de Nord” continuă. Recent cărţile donate de câţiva soroceni au fost distribuite bibliotecilor din raionul Soroca. Astfel din biblioteca personală câteva zeci de cărţi au ajuns la bibliotecile din Rudi, Vădeni, Vărăncău, Vasilcău, Soloneţ, Parcani, Redi-Cereşnovăţ, Dubna, Cureşniţa Nouă, Pârliţa, Bulboci, Ţepilova, Egoreni, Iorjniţa, Cremenciug, Slobozia-Cremene, Racovăţ şi Regina-Maria. Amintim că scopul campaniei este completarea fondului de carte al bibliotecilor publice din raionul Soroca. Dacă ai cărţi care merită a fi citite şi de alţii, dăruieşte-le bibliotecii din localitatea ta.

Doritorii de a dona cărţi pot telefona la (0 230) 3-00-01 şi 068974113, persoană de contact Tamara Coşciug, specialist în domeniul bibliotecilor.

Articolul precedent„Grănicerul” se pregăteşte pentru Divizia A, iar „Dava” s-a făcut de ruşine
Articolul următorSoroceanca Alexandra Tamco a ocupat locul III la un turneu republican
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.