Doi primari democrați din Soroca, Iurie Marian și Victor Mutruc, au revenit în partid

0
724
   Pe pagina de Facebook a Partidului Democrat din Moldova scrie că, după ce săptămâna trecută au fost impuși să semneze o declarație de părăsire a formațiunii „… primarii democrați Victor Mutruc, primar al satului Egoreni și Iurie Marian, primar al satului Rudi din raionul Soroca au revenit în echipa Partidului Democrat”.
 
   „Aceștia spun că un grup de persoane afiliate PSRM, însoțite de deputatul neafiliat Eugeniu Nichiforciuc și reprezentantul Guvernului în teritoriu Valdimir Ceban, i-au intimidat și constrâns să-și suspende calitatea de membru PDM. Primarii cer președintelui țării și prim-ministrului să intervină pentru încetarea intimidărilor și tragerea la răspundere a funcționarilor publici care fac presiune pe membrilor Partidului Democrat”.

   „Oamenii nu se lasă totuși atât de ușor amăgiți de ”kulioace” și ”borsetci”, care merg cu ”colindatul” prin raioane. Adevărații primari PDM sunt oameni gospodari, care au adus rezultate pentru localitățile lor, oameni care nu se vând și nu se cumpără, pentru că nu poți cumpăra cu toți banii din lume posibilitatea de a merge cu pieptul deschis prin satul tău și cea de a sta de vorbă fără rușine cu sătenii care te-au ales”, a declarat președintele PDM, Pavel Filip.

SURSA: Pagina de Facebook a PDM

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.