Dodon îl contrazice pe Slusari: salariile și pensiile vor fi achitate la timp

0
70
sursa: pixabay.com
sursa: pixabay.com

  După ce vicepreședintele legislativului, Alexandru Slusari a declarat recent că în decembrie și ianuarie ar putea apare probleme cu plata salariilor și pensiilor, a venit o replică din partea președintelui în exercițiu, Igor Dodon.

Astfel, Dodon afirmă că pensiile și salariile vor fi acordate în luna decembrie fără întârzieri. Această declarație a fost făcută după  ședința de lucru cu președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și cu prim-ministrul Ion Chicu. Președintele în exercițiu susține că a fost făcută o analiză a încasărilor de venituri la bugetul de stat, iar în pofida crizei din acest an, când au fost cu scăderi la Produsul Intern Brut, la importuri și exporturi, în luna decembrie suntem în creștere la capitolul acumulare de venituri la Serviciul Fiscal cu 7,8% și cu 12,8 % la Serviciul Vamal, față de aceeași perioadă a anului trecut. ”Acest lucru se explică prin administrarea foarte dură, severă și profesionalismul celor de la Ministerul Finanțelor. Nu există nicio întârziere la achitarea plăților curente. Am auzit niște declarații, dar asigur pe toți că pe parcursul acestor luni, cât vom fi noi responsabili de situația din țară salariile și pensiile se vor achita fără întârziere”.


Articolul precedentIon și Ruxanda Razza și-au căutat originile la Soroca, în noul lor clip / VIDEO
Articolul următorFALS: Magazinul Fourchette nu-și suspendă activitatea
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.