Doamne, ce noutate! Am putea călători fără vize în Grenada! Ura, tovarăși!

0
67

  Sincer vorbind, nici nu suntem vrednici de guvernarea pe care o avem și acei care o critică – mol, cineva a făcut nuntă în plină pandemie, cineva nu poartă mască sau, mare brânză!, nu stă în izolare – nu sunt decât niște…bestii cu cerul gurii negru.

În realitate, autoritățile fac tot ce pot pentru a ne ușura existența. Ultima lor ispravă vine chiar de la Guvern – cică, cabinetul de miniștri este serios intenționat să ne trimită…fără vize, tocmai în Grenada. Bravo!!! Ura tovarăși! Viva, Gr?enada!!!

Nu știu ce ziceți Dvs, dar eu toată viața am vizat să merg fără viză în Grenada și mulțumesc guvernării și pe acestă cale or, personal am cu o problemă mai puțin. Fuuuuu, nici nu-mi vine să cred! M-a luat transpirația și-mi vine să mă pișc de nas!!! Chiar să fim noi norocoșii?


Articolul precedentRedeschiderea grădinițelor întârzie în municipiul Soroca
Articolul următorDe la 1 octombrie, pensionarii și pedagogii vor fi mai bogați!
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.