Discuții aprinse la Consiliul Raional Soroca la subiectele caselor sociale, alocării banilor și a altor proiecte de decizie / VIDEO

0
457

Astăzi, 4 noiembrie 2021, a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Raional Soroca. Pe ordinea de zi au fost incluse 20 de proiecte de decizie. Consilierii au acceptat acordarea premiilor Consiliului raional elevilor și cadrelor didactice cu performanțe deosebite pentru anul de studii 2020-2021 și alocarea mijloacelor financiare din componenta raională pentru instituțiile educaționale.

Discuții aprinse a stârnit examinarea rezultatelor auditului conformității asupra implementării Proiectului de construcție a locuințelor pentru păturile socialmente vulnerabile din raionul Soroca. Dezbateri au avut loc și la adoptarea modificării bugetului raional pentru anul 2021.

Ultimul proiect de decizie cu privire la coordonarea Planurilor de acțiuni a instituțiilor medico-sanitare din subordine pentru asigurarea funcționalității instituției în condițiile situației excepționale pe piața gazelor naturale a stârnit opinii contradictorii.

Ședința integrală o puteți urmări pe site-ul nostru, preluată de pe platforma euparticip.md, unde a fost transmisă în direct de secretariatul Consiliului pentru Participare din raionul Soroca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.