Discuții aprinse, excluderi din partid și zeci de decizii votate de consilierii raionali din Soroca / VIDEO

0
706

Astăzi a avut loc ședința Consiliului Raional Soroca, cu 47 de proiecte de decizie la ordinea de zi. Printre proiectele de decizie au fost aprobarea rapoartelor de activitate ale Centrelor de Sănătate din raion și a altor instituții publice, aprobarea Planului raional anticorupție, alocarea mijloacelor financiare din Componenta raională pentru instituțiile educaționale, executarea bugetului raional pentru anul 2020 și modificarea bugetului raionului pentru anul 2021, ș.a.

Urmăriți mai jos secvențe video de la ședința Consiliului Raional Soroca de astăzi, iar ședința integrală o puteți urmări pe acest link.

Secvențele no comment sunt realizate în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentDeputații PAS din Consiliul raional Soroca au fost lipsiți de sprijinul politic al partidului și au devenit independenți.
Articolul următorAstăzi, 618 persoane infectate și 25 decese
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.