Directoarea unui restaurant din Chișinău a adus zâmbetul pe fața a 300 de copii din satul Racovăț

0
132

 Cu ocazia sfârșitului de an școlar și Zilei Internaționale a Copiilor, o femeie de afaceri din Chișinău, Lidia Pavliuc (Ceban) a făcut un gest frumos și a adus zâmbetul pe fața a 300 de copii din satul Racovăț.  Mărinimoasa doamnă, care este directoarea unui restaurant din capitală, a îndulcit sărbătoarea acestor copii cu înghețată, bomboane și biscuiți.

Altfel, după cum ne-a relatat președintele Organizației veteranilor din satul Racovăț, Mihail Andrieș, nu este prima dată când doamna Lidia este alături de racovițeni. Pentru aceasta sătenii îi mulțumesc pentru prezența ei în viața lor și-i doresc putere pentru a fi și în continuare alături de acei, care au nevoie de ajutor și sprijin. (Dan AOLEI)


Articolul precedentAstăzi se decide dacă Dodon rămâne în arest la domiciliu sau va fi plasat în arest preventiv
Articolul următorDoi deputați din parlament s-au întâlnit cu consilierii și autoritățile raionale. Observatorul de Nord, ca de obicei, a fost ignorat de organizatori.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.