Din partea sorocenilor: Mulțumim, România! Mulțumim, fraților!

0
876

     Convoiul format din 20 de autocamioane pline cu echipamente medicale destinate instituțiilor spitalicești din Republica Moldova a ajuns la Chișinău, mai exact la intrarea în oraș. Or, autoritățile moldovenești au avut „grijă” ca nu cumva „sterila capitală de pe malul Bâcului” să fie infectată de vreun virus adus de pe malul Dâmboviței.

De-a dreptul incalificabil și rușinos gestul lui Dodon și K, dar… cine mai are putere să se supere pe ei? Mai cu seamă după ce Dodon în plină noapte a mers la aeroport să salute avionul rusesc, cică închiriat gratis Chișinăului pentru a aduce ajutoare din China.

    Până la urmă nu comportamentul bădărănesc al guvernanților contează, dar primirea caldă de care a avut parte convoiul la intrarea în Republica Moldova și de-a lungul traseului până la Chișinău, din partea populației căreia îi este predestinată asistența umanitară în valoare de 3.500.000 euro, inclusiv 500.000 de măști FFP, 25.000 de combinezoane, consumabile pentru tratamentul eficient al celor infectați de COVID-19. Semnificativ este și faptul că evenimentul are loc exact în ziua când se împlinesc 30 de ani de la primul „Pod De flori” de pe Prut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.