De mâine încep lucrările de construcție a drumului spre Otaci

0
364

Mâine, 7 septembrie, de la cercul de lângă satul Șolcani încep lucrările de construcție a drumului spre Otaci, anunță Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a Republicii Moldova. La evenimentul de inaugurare a lucrărilor va fi prezentă și Președinta Maia Sandu.

Amintim că la mijlocul verii la Guvern a avut loc ceremonia de semnare a contractului de execuție a lucrărilor de reabilitare a drumului Soroca-Arionesti-Otaci. Executorii lucrărilor au fost selectați compania turcă “ONUR” (sectorul Șolcani-Arionești) și cea autohtonă “Ruta Dor” (sectorul Arionești-Otaci). 

Despre starea proastă a acestuia am scris de nenumărate ori, pentru el au fost alocați bani încă în 2016, iar Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor anunţa cu mare tam-tam despre începerea reparaţiei tronsonului de drum Şolcani-Arioneşti (R9) cu o lungime de 31 de kilometri. Cu împrumutul de 17,9 milioane de euro, oferit de Banca Europeană pentru Reconstrucții și Dezvoltare, lucrările s-au oprit pe motiv că una dintre companiile alese a intrat în faliment.


Articolul precedentCum eviți reducerile false din magazinele online. ”Au apărut ca ciupercile după ploaie”
Articolul următorMeteo: vremea se încălzește – astăzi vom avea până la +30 de grade Celsius
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.