De ce citesc “Observatorul de Nord”: a reușit prin echipa sa să demonstreze verticalitate, curaj, demnitate și un spirit de observație continuu

0
60

Ziarul “Observatorul de Nord” este gata să fie alături de voi încă un an, dar pentru aceasta credem că sunt necesare două ingrediente importante. Prima — să abonați ziarul, iar a doua — să înțelegem mai bine de ce citiți “Observatorul de Nord”, ca să perseverăm și în 2023.

Boris IVASI: Cunosc foarte bine acest ziar și-i cunosc foarte bine pe acei care fac ziarul, încă de la primul număr. Sunt un cititor fidel și voi fi în continuare. Cred în ceea ce spune ziarul, cred celor care scriu în acest ziar. Fără comentarii. Îi chem și pe alții să-mi urmeze exemplul și să aboneze Observatorul de Nord, cronicarul Sorocii și Câmpiei Sorocii.

Olga GHERGHELIJIU: De ce abonez Observatorul de Nord? Fiindcă este ziarul care a reușit prin echipa sa să demonstreze verticalitate, curaj de-a lungul anilor, demnitate și un spirit de observație continuu! Luați Observatorul de Nord în mâini și vă convingeți! Abonați acest ziar și nu veți regreta!

Emilia BOBEICĂ: Parcă prietenii poți să ți-i trădezi? Pentru mine Observatorul de Nord este o oază de liniște și adevăr, de emoții și speranțe că într-o zi, cu ajutorul „Ochiului de veghe” de la nordul Țării, va triumfa adevărul, dreptatea, democrația. Sunteți un izvor nesecat al demnității și spiritualității, de aceea și eu, și atâta altă lume vă citește și vă abonează!

Ghenadie DONOS: Sunt unul dintre acei care a participat la fondarea acestui ziar și, implicit, rămân un colaborator sporadic și un cititor permanent al acestei publicații din nordul Republicii Moldova. Și atunci, în 1998, și acum, la răscrucea dintre ani, ziarul a fost unul cu verticalitate, fapt ce îl recomandă să fie citit de toată lumea.


Articolul precedentDe la 1 ianuarie 2023, vom plăti mai puțin pentru curentul electric. Oricum, „bogații” de la nord vom plăti, pentru un kwh, cu 42 de bani mai mult decât cei din centru și sud
Articolul următorПравда ли, что украинские пограничники заставляют молдаван кричать нацистские приветствия
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.