De astăzi, România este în stare de alertă, iar de Paști țara nu va fi în lockdown

0
274

 Începând de duminică, 14 martie, România a intrat din nou în stare de alertă. Aceasta prevede carantina de noapte, care începe la ora 22:00 cetățenii  nu vor mai avea voie să iasă din casă decât cu o declarație pe proprie răspundere și decât cu motiv întemeiat.

Magazinele își pot desfășura activitatea până la ora 21:00, pensiunile și hotelurile din zonele montane vor putea funcționa la capacitate de 70%. Restaurantele din aceste instituții vor funcționa la o capacitate mai mică, de 50%.

Stațiunile vizate de noile schimbări sunt: Azuga, Bușteni și Sinaia din județul Prahova, dar și în Băile Tușnad, Borsec, Băile Homorod, Harghita- Băi din județul Harghita; Borșa și Cavnic din județul Maramureș; Poiana Brașov, Predeal și Bran din județul Brașov; Sovata din județul Mureș; Vatra Dornei din Suceava; Voineasa din județul Vâlcea; Zona Borlova-Muntele Mic, comuna Turnu Ruieni din județul Caraș Severin; Arieșeni din județul Alba; Durău din județul Neamț; Novaci-Rânca din județul Gorj; Păltiniș din județul Sibiu; Stâna de Vale din județul Bihor; Straja din județul Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.