De astăzi, România este în stare de alertă, iar de Paști țara nu va fi în lockdown

0
274

 Începând de duminică, 14 martie, România a intrat din nou în stare de alertă. Aceasta prevede carantina de noapte, care începe la ora 22:00 cetățenii  nu vor mai avea voie să iasă din casă decât cu o declarație pe proprie răspundere și decât cu motiv întemeiat.

Magazinele își pot desfășura activitatea până la ora 21:00, pensiunile și hotelurile din zonele montane vor putea funcționa la capacitate de 70%. Restaurantele din aceste instituții vor funcționa la o capacitate mai mică, de 50%.

Stațiunile vizate de noile schimbări sunt: Azuga, Bușteni și Sinaia din județul Prahova, dar și în Băile Tușnad, Borsec, Băile Homorod, Harghita- Băi din județul Harghita; Borșa și Cavnic din județul Maramureș; Poiana Brașov, Predeal și Bran din județul Brașov; Sovata din județul Mureș; Vatra Dornei din Suceava; Voineasa din județul Vâlcea; Zona Borlova-Muntele Mic, comuna Turnu Ruieni din județul Caraș Severin; Arieșeni din județul Alba; Durău din județul Neamț; Novaci-Rânca din județul Gorj; Păltiniș din județul Sibiu; Stâna de Vale din județul Bihor; Straja din județul Hunedoara.

Articolul precedentMătușa Duța aniversează astăzi 112 ani și este cea mai în vârstă basarabeancă / VIDEO
Articolul următorAstăzi, temperaturi de peste +13 grade Celsius
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.