De astăzi, Cod galben de schimbare bruscă a vremii

0
298

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru perioada 16 – 19 ianuarie Cod galben de schimbare bruscă a timpului pe întreg teritoriul republicii. În orele nocturne temperatura aerului va oscila între -10 -15° Celsius,iar ziua între -5 -10° Celsius, comunică MOLDPRES.

Potrivit SHS, temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu până la șapte grade față de normă, iar pe arii restrânse va persista ceața. În raioanele de nord, maxima va coborî până la -10 grade, în centrul țării și în capitală se vor înregistra -9 grade Celsius. Iar la sud, mercurul din termometre va indica -8 grade. Poliția avertizează șoferii să își echipeze mașinile de iarnă înainte de a porni la drum și să respecte prevederile Regulamentului Circulației Rutiere.


Articolul precedentÎn 22 de zile, în raionul Soroca s-au născut 24 de copii, 15 băieței și 9 fetițe
Articolul următorAtenție: concursul pentru elevi și studenți „Sunt un om cu rațiune, gândesc și analizez!”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.