Dacă nu știați, 78 la sută din solicitanții pentru a primi compensații au fost în categoria „foarte vulnerabilă”

1
416

Deputatul Parlamentului Republicii Moldova, Dan Perciun scrie, pe pagina sa de Facebook, despre unele date statistice ce țin de categoriile de vulnerabilitate a familiilor care au solicitat conpensații pentru energie.

Astfel, concform oficialului,  78% dintre toți solicitanții de compensații au fost încadrați în categoria foarte vulnerabilă. 12% – vulnerabilitate ridicată, 5% – medie, 2% – scăzută, 1% – non vulnerabilă. În total din toți cei conectați la gaz s-au înregistrat aproximativ 420 de mii din 600 de mii. Respectiv – 30% vor fi automat încadrați în categoria medie. Din cei 180 de mii de consumatori ai Termoelectrica s-au înregistrat aproximativ 102 de mii. Toți cei neînregistrati vor fi încadrați în categoria medie.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentȘi-a omorât colega de salon – o femeie de 41 de ani a fost condamnată la 13 ani de pușcărie
Articolul următorCea mai tare comedie vine la Soroca în acest weekend. Vezi întreaga afișă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.