Dacă esti muncitor necalificat și nu cunoști engleza ai roșu pentru Marea Britanie

0
67
SURSA: Getty Images
SURSA: Getty Images

    Efectele Brexit-ului nu s-au lăsat așteptate și în rezultatul lor au de suferit și moldovenii, care au avut în plan o „deplasare de serviciu” în Marea Britanie. Or, guvernul de la Londra a decis să i-a niște măsuri drastice față de cetățenii care își văd viitorul în această țară proaspăt ieșită din Uniunea Europeană.

Astfel,  începând cu luna ianuarie a anului 2021 vor intra în vigoare un șir de restricții facă de emigranții de pretutindeni, iar cele mai importante două dintre ele vizează la modul cel mai direct și cetățenii moldoveni, inclusiv și pe acei care dețin pașaport românesc. Acestea sunt cunoașterea obligatorie  a limbii engleze și statutul de muncitor calificat. Or, dacă stați rău la aceste capitole ați putea avea surprize neplăcute.

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Rafalele de vânt puternic au doborât un copac peste carosabil, în preajma satului Zastânca
Articolul următorOCOLIȚI: Posturile vamale de tip debarcader ”Soroca” și ”Cosăuți” și-au întrerupt temporar activitatea
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.