Curs valutar: leul moldovenesc se apreciază în raport cu euro și dolarul

0
141

  Potrivit datelor oficiale de schimb valutar afișate de Banca Națională a Moldovei, leul moldovenesc se apreciază în raport cu moneda unică europeană și în raport cu dolarul american.

  Astfel,  un euro are valoarea de 20 lei, dolarul american costă 18 lei și 84 de bani, leul românesc costă 4 lei și 6 bani, rubla rusească costă 24 de bani, iar hrivna ucraineană – 51 de bani.


Articolul precedentMeteo: astăzi am putea avea lapoviță și până la +5 grade Celsius
Articolul următorÎn raionul Soroca longevitatea căsătoriilor este de 59,5 la sută. La Florești și Drochia numărul divorțurilor este mai mare
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.