„Cupa președintelui raionului Soroca la volei” va avea loc în două etape, la 23 ianuarie și 30 ianuarie

0
60

   Asociația de Volei din raionul Soroca, cu suportul administrativ și financiar al Consiliului Raional Soroca, președintelui raionului Soroca, Rusnac Veaceslav, organizează turneul raional la volei „Cupa președintelui raionului Soroca 2021”. La competiție pot participa echipe care reprezintă selecționatele satelor, comunelor, instituțiilor de drept, cartierelor din municipiului Soroca.

Conform Regulamentului, la turneu participă sportivii care la ziua concursului au împlinit vârsta de 16 ani. Se permite formarea echipei din 2-3 instituții sau localităţi ale raionului. Nu se permite utilizarea jucătorilor din afara raionului Soroca (excepţie făcând jucătorii născuţi în raionul Soroca, dar și voleibaliștii care fac parte din echipele participante în cadrul campionatul Republicii Moldova. Elevii colegiilor din municipiul Soroca și angajații Instituțiilor de drept vor participa după prezentarea carnetului de elev sau a legitimației corespunzătoare. Echipele participante la etapa finală vor fi premiate cu diplome, medalii și premii băneşti. Tragerea la sorți va acea loc astăzi, 22 ianuarie 2021. Etapa preliminară va avea loc pe data de 23 ianuarie, iar etapa finală se va desfășura la 30 ianuarie 2021. ATENȚIE: TURNEUL SE VA DESFĂȘURA FĂRĂ SPECTATORI. (Dan AOLEI)


Articolul precedent514 cazuri noi de infectare și 17 decese, confirmate astăzi. Sunt persoane infectate și în raionul Soroca.
Articolul următorEU// Implicarea în monitorizarea energetică.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.