Cum prepari un odorizant natural din 3 ingrediente

0
59

Amestecul secret care îți parfumează instant toată casa. Unul dintre cele mai bune sentimente este atunci când locuința ta miroase plăcut. Pentru ca încăperile să miroasă bine tot timpul, îți prezentăm un odorizant de casă pe care îl poți face din doar trei ingrediente.

Spune-ți adio chimicalelor, cu această rețetă specială nu vei avea doar un miros proaspăt și aromat în casă tot timpul, ci vei ajuta și mediul înconjurător. Pentru a prepara un odorizant natural, e nevoie să urmați câțiva pași simpli. Veți obține un amestec senzațional, fără a cheltui nimic în plus.

Atunci când alegeți ingredientele pentru acest tip de odorizant natural, îl puteți personaliza cum doriți. Poți descoperi esența unui tip de miros care va fi al tău și numai al tău. Experimentează aromele și creează unul pe care să nu-l găsești nicăieri pe care să-l găsești cu greu în altă parte și va ajunge să fie factorul determinant pentru tine. În acest fel poți crea un odorizant sau o aromă cu totul unică pentru casa ta. Îți va aminti de casă și de sentimentele bune pe care le generezi acolo. Iată de ce aveți nevoie:

  • Coji de citrice (portocale, lamaie, etc.)
  • Crengute de rozmarin sau lavanda
  • Extract de vanilie (optional)
  • Apă

Crengutele de rozmarin sau lavanda te vor ajuta sa te bucuri de o aroma foarte distinctă. Cel mai bun lucru la acest odorizant este să cauți crenguțele, o experiență care îți va permite să te conectezi cu natura însăși. Extractul de vanilie este optional, depinde daca ne place sau nu acest ingredient, îi va da note aromatice care vor întări restul ingredientelor. Puteți experimenta parfumurile și vă puteți crea propriul odorizant urmând acești pași principali.

Pași simpli pentru a crea un odorizant de casă

Ne apucăm să umplem o oală cu apă și să o aducem la fierbere. În acest moment vom avea baza pregătită pentru a crea aroma care ne place cel mai mult. Adăugăm cojile de citrice și crenguțele de rozmarin sau de levănțică, simțind în permanență mirosurile care ies din această oală care ține centrul atenției. Dacă doriți, puteți adăuga câteva picături de extract de vanilie pentru a vedea aroma pe care o va ajunge amestecul cu acest element pe care îl aveți de obicei acasă pregătit pentru deserturile voastre.

Lăsăm amestecul să fiarbă la foc mic. Vei vedea că casa ta începe deja să miroasă foarte bine cu acest odorizant pe care îl creezi. Odată ce îl aveți pregătit, va fi timpul să opriți focul și să începeți să vă pregătiți pentru a avea un difuzor de casă gata de acțiune. Puteți folosi recipiente din sticlă, le puteți curăța bine și le umpleți cu acest amestec odată ce este gata de acțiune.

Rezultatul este un odorizant de casă care te va impresiona cu adevărat. Dacă doriți, puteți crea acest mix pentru a oferi cadou. Cumpărând pahare mici de colonie și adăugând acest lichid.


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentZiua Mironosițelor prăznuită la Biserica ,,Nașterea Maicii Domnului” din satul Hîrtop, raionul Florești / GALERIE FOTO
Articolul următorA devenit întâmplător primar al Sorocii, dar pe timpul lui multe s-au făcut în oraș / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.