Cum arată un Mercedes-Benz după ce a fost spălat prima dată în 37 de ani

0
301

 Dacă bănuiți că mașina dvs. este murdară după ce a fost lăsată atâta timp nespălată în perioada stării de urgență, stați să vedeți acest Mercedes-Benz 280 SL care nu a mai fost atins din 1982. Acest clasic german a stat atâta timp într-un garaj până când o firmă de detailing din SUA a primit misiunea de reface exteriorul și interiorul mașinii. Autoturismul în cauză a servit ca daily car pentru proprietarul său nu mai puțin de un deceniu, până la un punct în care acesta a decis să-l depoziteze într-un garaj. Asta s-a întâmplat în anul 1982, iar de atunci mașina nu a mai fost atinsă.

După ce a petrecut aproape patru decenii închis, Mercedesul a fost acoperit cu un strat gros de praf. Ce este mai rău este faptul că acum ceva timp o familie de șobolani a decis să își construiască un cuib în apropiere așa că aceasta era acoperită cu excremente de șobolan în momentul în care echipa de detailing a preluat mașina. După spălarea completă a exteriorului și curățarea interiorului, echipa s-a pregătit să lustruiască vopseaua roșie și să o readucă la gloria sa anterioară. Ce face acest proiect să fie deosebit de special este faptul că recondiționarea a fost făcută fără știrea proprietarului. Acesta a avut o surpriză când a văzut mașina atât de curată. În curând, ea va fi restaurată complet.

    Modelul Mercedes-Benz 280 SL (fabricat între 1967–1971) a apărut în decembrie 1967, versiunea 250 SL fiint înlocuită cu versiunea 280 SL echipată cu un motor de 2.8 litri cu 6 cilindri în linie care dezvolta 170 CP. Viteza maximă era de 205 km/h iar accelera de la 0-100 km/h în 9 secunde. Dotările opționale au fost instalația de aer condiționat (standard pentru piața din SUA) sau jante din aliaj.

SURSA. ProMotor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.