Cum arată Irina Rimes și Dan Bălan în portretele hiperrealiste ale tânărului pictor Dorel Crețu? / VIDEO

0
934

Dorel Crețu este un tânăr din Soroca pasionat de portrete hiperrealiste. Și dacă acum câțiva ani a început să deseneze cu creionul simplu, în prezent a trecut la cărbune. Primele persoane portretizate în această tehnică, sunt Dan Bălan și Irina Rimes.

 

Anterior i-a desenat în acest stil hiperrealist pe Morgan Freeman, Johnny Depp, Emma Watson, Leonardo DiCaprio, Harvey Bullock, Elizabeth Olsen, Keanu Reeves, Albert Einstein și alții. Din cauza unor motive personale, mai bine de doi ani a fost nevoit să abandoneze desenul, dar și în această perioadă a știut că va reveni cu noi forțe și noi idei.

Între timp exersează, și fiind perfecționist din fire, nu prea este mulțumit de lucrările sale, care impresionează multă lume. Crede în puterile sale și dorește să creeze mai multe desene demne de o expoziție pe cinste. Următorul portretizat, va fi interpretul Smiley. Dorel mai are și alte planuri, dar despre ele, vom afla la timpul potrivit. 


Articolul precedentPlantele de cameră: Când să le scoatem afară primăvară
Articolul următorVremea la Soroca: prognoza meteo pentru joi, 4 aprilie 2024
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.