Cum arată cel mai îngust oraș din lume: Oamenii cred că e decor / VIDEO

0
272

Orașul Yanjin are doar 30 de metri lățime în cel mai îngust punct și 300 de metri în cel mai lat. Oamenilor le vine greu să creadă că un astfel de oraș poate exista în realitate și îl aseamănă mai degrabă cu decorul unui film de ficțiune, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Localitatea are doar 30 de metri lățime în cel mai îngust punct al său și 300 de metri în cel mai lat punct. Clădirile aflate chiar pe malul râului sunt construite pe piloni înalți, care să le protejeze în perioada inundațiilor, când nivelul apelor crește mult.

Orașul are câte o șosea pe fiecare parte a râului, iar locuitorii au surprinzător de puține poduri la dispoziție pentru a traversa de pe un mal pe celălalt.

Yanjin a fost colonizat timp de mai bine de o sută de ani, iar acum locuitorii nu mai iau în calcul să părăsească așezarea, în ciuda faptului că posibilitățile de dezvoltare economică sunt foarte limitate, din cauza infrastructurii dificile.

Însă orașul și-a câștigat celebritatea în ultimii ani, după ce filmări spectaculoase din dronă s-au viralizat pe rețelele sociale. După ce au văzut imagini, mulți oameni s-au întrebat de ce ar vrea cineva să trăiască aici, se mai arată pe site-ul Republic World.

Orașul este situat în comitatul Yanjin din provincia Yunan, iar zona a fost locuită în timpurile vechi de poporul Bo. 

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentAflă cum îl poți ajuta pe un băiețel de nici 3 ani, care vrea să alerge dar nu poate
Articolul următorUn deținut și-a creat un grup criminal direct din Penitenciarul Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.