Culoarea contează: alege inteligent costumul de baie pentru copilul tău pentru a preveni riscurile

0
86

Vara e înainte și multe familii planifică să petreacă vacanța, alegând cele mai frumoase destinații în apropierea bazinelor de apă. În această perioadă, siguranța este extrem de importantă, în special când vine vorba de copii. Astăzi, dorim să împărtășim câteva sfaturi despre alegerea culorii costumelor de baie pentru copii, deoarece culoarea poate juca un rol esențial în prevenirea situațiilor de risc.

Salvamarii ne sfătuiesc să evităm costumele de baie de culoare albastră. Culoarea albastră poate fi confundată cu culoarea apei, ceea ce poate fi periculos, mai ales în situațiile în care copilul se află într-o zonă mai adâncă a apei.

Studiile au arătat că culorile neon sunt cele mai vizibile în apă. Așadar, este recomandat să alegem costume de baie în culori neon pentru copii. Culoarea roz neon și portocaliu neon sunt potrivite pentru utilizarea în piscine, în timp ce galbenul neon și verdele neon sunt excelente pentru apele deschise, cum ar fi marea sau râurile. Aceste nuanțe intense și strălucitoare sunt mai ușor de observat în apă și pot ajuta la identificarea rapidă a copiilor în cazul în care se produce o situație de risc.

Pe de altă parte, culorile precum albastru, verde, roșu, alb, negru, gri și violet sunt mai puțin vizibile sau chiar deloc vizibile în adâncimi mai mari de 45 de centimetri.

Amintiți-vă că aceste sfaturi referitoare la culorile costumelor de baie pentru copii nu înlocuiesc supravegherea atentă și măsurile de siguranță adecvate în timp ce copiii se află în apă. Asigurați-vă întotdeauna că sunt sub supravegherea unui adult responsabil și că respectați regulile de siguranță pentru a preveni incidentele neplăcute.

Să aveți o vară plină de distracție și siguranță în apa!

Articolul precedentZ-PROFIL // Mihail Ahremțev: câteva falsuri într-o singură postare, mesaje pro-război, injurii și defăimări
Articolul următorФЕЙК: В Молдове и Румынии обнаружены биолаборатории, участвующие в «опытах над нацией»

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.