Cu ce realizări se mândrește Mihai Mîțu, fostul șef al Spitalului Raional Soroca și ce probleme nu a reușit să le rezolve? / VIDEO

0
2666

Medicul Mihai Mîțu a acceptat anterior să răspundă la întrebările noastre în cadrul emisiunii “Interviu cu soroceni”, realizată de redacția Observatorul de Nord. Invitatul nostru ne-a vorbit și despre realizările în calitate de șef al Spitalului Raional Soroca cu care se mândrește și ce probleme nu a reușit să le rezolve.

Fost președinte al raionului Soroca, Mihai Mîțu ne-a vorbit despre Zastânca natală, vechea biserică de lemn din sat, părinți și bunei, soție și copii, problemele din medicină, politică, relația cu Vlad Filat, cum s-au răzbunat mai marii zilei când nu le-a făcut jocul și multe alte lucruri interesante. Urmăriți emisiunea integrală AICI.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

Articolul precedentDumnezeu a înzestrat Soroca cu cele mai frumoase daruri naturale, iar oamenii îşi bat joc de frumosul şi igiena publică
Articolul următorPasha Parfeni ne va reprezenta la Eurovision 2023, cu piesa „Soarele și Luna”
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.